Dolazak Matadora Od Branko Rosić

recenzija pdf
U romanu "Dolazak matadora" Branka Rosića, pratimo sudbine dva različita muškarca čija hrabrost i strast prema životu donose neočekivane preokrete.
Dolazak Matadora Od Branko Rosić

Maks, privlačan glumac u senci očeve slavne karijere, ima ambicije, ali se čini da sudbina ima drugačije planove za njega. Kada mu jedna moćna žena predloži da postane glavni protagonist sofisticirane prevare, Maks ne može odoljeti prilici da barem jednom u životu igra glavnu ulogu, čak i ako to znači da će riskirati sve. Gavran je oglašivač koji više ne može podnositi korporativna ograničenja i želi izaći iz sistema koji gazi sve ljude na ovoj planeti. On je impulzivan, ne obazire se na posledice, nema skrupula i ne postavlja mnogo pitanja. Gavran je vizionar, a kada se zaljubi u Kamij, poklanja joj nešto neobično – društvenu revoluciju. Njih dvoje kreću stopama Jovanke Orleanke, putujući od Ruana do Pariza i Londona. Na početku, čini se da ništa ne može zaustaviti njihovu avanturu i humane motive. Ova hrabra dvojica hazardera iz Beograda hrabro koračaju kroz koridore 21. veka, suočavajući se s niskim udarcima koji ih čekaju. Roman “Dolazak matadora” Branka Rosića spoj je trilera i drame koji plamti snagom koja je karakteristična za sadašnji trenutak.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*