Duboka Nostalgija Od Boris Miljković

recenzija pdf
"Duboka nostalgija" je roman-esej autora Borisa Miljkovića koji započinje i završava se dilemom koju naučnici i dalje raspravljaju - da li život kao takav ima budućnost ili smrt takođe ima svoju budućnost, svetlu i doživotnu.
Duboka Nostalgija Od Boris Miljković

Autor se pridružuje ovoj naučnoj diskusiji postavljajući pitanje: Da li naši tragovi postoje u budućnosti, tamo gde još nismo stigli? Šta ako je naša slika, naša predstava o sebi, stigla tamo pre nas, daleko u prostranstva svemira, putujući brzinom svetlosti i spojila se sa drugim slikama? Šta se dešava onda? Ovaj pripovedački esej funkcioniše kao aplikacija koja omogućava čitaocu da, nakon instalacije u sopstvenoj glavi i pažljivog praćenja detaljno opisanih uputstava, iskoristi sopstvene fotografije kao svedočanstvo o istoriji i svetu oko sebe. Kao što su Johna Updikea nazvali “vremenskom kapsulom” zbog mnogobrojnih istorijskih događaja koji su smešteni u pozadinu priče, Miljkovićev roman može se slično opisati, jer su i u njemu lične sudbine neraskidivo povezane sa epohom u kojoj se priča odvija. “Duboka nostalgija” pruža čitaocima neodoljivu kombinaciju zabave i introspekcije dok istražuje teme istorije, vremena i naše veze sa svetom oko nas.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*