Dvanaest Znakova Od Li Čajld

recenzija pdf

"Dvanaest znakova" je još jedna uzbudljiva knjiga u serijalu o Džeku Ričeru autora Li Čajlda. Ova knjiga uvodi čitaoce u novo uzbuđenje i misteriju koju mora razrešiti omiljeni junak, Džek Ričer.
Dvanaest Znakova Od Li Čajld

U Njujorku, u tihom i mračnom trenutku dva ujutru, Džek Ričer se nalazi u podzemnoj železnici. U toj vožnji su samo pet putnika, a među njima je i tajanstvena Susan Mark, koja skriva duboku i opasnu tajnu. Kroz ovaj neobičan susret, Džek Ričer će se suočiti sa neizvesnošću i neobičnim događajima koji ga vode u mrežu intriga. “Dvanaest znakova” istražuje teme tajni, neizvesnosti i neočekivanih susreta dok Džek Ričer pokušava da otkrije istinu iza tajanstvene Susan Mark i njenih motiva. Autor Li Čajld vešto gradi napetost kroz dinamičan zaplet i likove sa dubokim tajnama. Kroz ovu priču, čitaoci će biti uvučeni u svet neočekivanih preokreta, poverenja i izdaje dok se Džek Ričer suočava sa opasnošću koja može da dovede do razotkrivanja mnogo više od onoga što se na prvi pogled čini.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Li Čajld - Lee Child

Lee Child, pravim imenom James Dover Grant, rođen je 29. oktobra 1954. godine u Coventryju, Engleska. On je britanski pisac poznat po svojoj seriji trilera o Jacku Reacheru.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*