Dvor Srebrnih Plamenova Od Sara Dž. Mas

recenzija pdf

"Dvor srebrnih plamenova" je uzbudljiva priča napisana od strane Sare Dž. Mas koja nas vodi u svet Neste Arčeron, mlade visokorodne vilenjakinje koja se suočava sa sopstvenom razdražljivom prirodom i teškoćama koje donosi njena nova sudbina.
Dvor Srebrnih Plamenova Od Sara Dž. Mas

Primorana da postane deo smrtonosnog sveta Kotao, Nesta se bori da pronađe svoj unutrašnji mir dok se suočava sa traumama iz prošlosti, uključujući i strašan rat sa Hibernijom i sve što je u njemu izgubila. Ali jedna osoba, Kasijan, ratnik iskusnih borbi, uspeva da rasplamsa njenu zapaljivu narav više nego bilo ko drugi. Njihova strast je neodoljiva i samo postaje jača kako se primoravaju da budu bliže jedno drugom. Ova priča je isprepletena napetošću, strašću i borbenim duhom, donoseći čitaocima nezaboravan uvid u svet visokorodnih vilenjaka i Neste Arčeron, junakinju čija se unutrašnja borba paralelno odvija sa spoljnim konfliktima. “Dvor srebrnih plamenova” je priča o prelamanju karaktera i otkrivanju dubokih emocija usred surovog sveta, a Sara Dž. Mas nas vodi na uzbudljivo putovanje kroz strast i opasnost.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*