Džozef Marfi – Moć Podsvesti

recenzija pdf

Autor ove knjige je čovek sa ogromnim životnim iskustvom i dobro obrazovan; ima doktorat u području nauke, teologije, filozofije i prava. Knjiga u kojoj će svako moći pronaći sebe i svoje probleme, ali i rešenja koja možete pimeniti. Moć podsvesti nas uči kako sopstvenim razmišljanjem možemo doći do značajnih promena, promeniti sebe- bilo da je u pitanju naše telo i njegovo zdravlje, bilo da su u pitanju događaji u svetu koji nas okružuje.
Džozef Marfi - Moć Podsvesti Knjiga

Iz knjige:

Knjiga koju držite u rukama pokazaće vam kako da, naučnim putem, zauzdate beskonačnu moć u sebi i postanete ono što zaista želite da budete. Svako od nas stremi srećnijem, sadržajnijem i bogatijem životu. Krajnje je vreme da, u tu svrhu, počnemo da se služimo čudotvornom silom koju posedujemo i unesemo sklad u svoj svet prepun profesionalnih, porodičnih i ličnih problema. Potrudite se da ovu knjigu pročitate više puta! Njena brojna poglavlja će vam pokazati na koji način čudesna moć deluje i kako da skriveno nadahnuće i mudrost iznesete na svetlost dana. Ovladajte jednostavnim tehnikama podsticanja podsvesti na akciju; sledite novi naučni put ka beskonačnom
blagu.

Pročitajte ovu knjigu pažljivo, iskreno i s Ijubavlju. Uverite sebe da vam može pomoći. Čvrsto sam ubeđen da će predstavljati istinsku prekretnicu u vašem životu.


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*