Priručnik Za Prevazilaženje Anksioznosti I Fobija Od Dr Edmund Born

recenzija pdf
"Priručnik za prevazilaženje anksioznosti i fobija" je knjiga koju je napisao dr Edmund Born, stručnjak iz oblasti mentalnog zdravlja. Ova knjiga pruža korisne smernice, strategije i vežbe za ljude koji se suočavaju sa anksioznošću i fobijama, kako bi prevazišli ove izazove i vodili kvalitetniji život.
Priručnik Za Prevazilaženje Anksioznosti I Fobija Od Dr Edmund Born

Dr Edmund Born istražuje uzroke anksioznosti i fobija, objašnjava njihove simptome i kako se manifestuju. Kroz priručnik, on pruža različite tehnike i metode koje mogu pomoći pojedincima da se nose sa anksioznošću i prevaziđu svoje fobije.Knjiga obuhvata informacije o kognitivno-bihevioralnoj terapiji (CBT) i drugim terapijskim pristupima koji su se pokazali korisnim u tretiranju anksioznosti i fobija. Dr Born takođe pruža konkretne vežbe i tehnike za upravljanje anksioznošću, kao i postepene korake za suočavanje sa fobijama.“Priručnik za prevazilaženje anksioznosti i fobija” je namenjen svima koji žele da razumeju i prevaziđu svoje anksiozne reakcije i fobije. Knjiga pruža korisne alate za samopomoć, ali takođe može biti korisna i terapeutima koji rade sa klijentima koji se suočavaju sa ovim izazovima.Važno je napomenuti da je stručno mišljenje i podrška kvalifikovanog profesionalca od suštinske važnosti za osobe koje pate od anksioznosti i fobija. Knjiga dr Edmunda Borna može biti koristan dodatak terapiji, ali nije zamena za individualnu podršku i tretman koji pružaju stručnjaci za mentalno zdravlje.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*