Ekonomska Botanika Od Radiša Jančić

recenzija pdf
Knjiga "Ekonomska botanika", napisana od strane Radiše Jančića, istražuje duboke veze između ekonomije i prirode, ističući važnost očuvanja biljnog sveta za održivi razvoj čovečanstva.
Ekonomska Botanika Od Radiša Jančić

Koristeći osnovne koncepte ekonomije i ekologije, Jančić naglašava potrebu za novom paradigmom – ekološkom ekonomijom, koja bi bila zasnovana na održivom korišćenju prirodnih resursa i poštovanju prirodnih zakona. Ova knjiga prenosi kompleksne koncepte na razumljiv način, omogućavajući čitaocima da bolje razumeju ulogu biljnog sveta u ekonomiji i ekologiji. Ilustrovana bogatim slikama i jasno napisana, ona nudi mnoštvo odgovora na pitanja o prirodi, ekonomiji i njihovoj povezanosti. “Ekonomska botanika” nije samo poziv na razmišljanje, već i inspiracija za akciju, podstičući nas da preispitamo naš odnos prema prirodi i radimo na očuvanju naše zajedničke planete.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*