Empirical Research On Ethnic Groups In New Zealand Agriculture Od Branka Krivokapić Skoko

recenzija pdf
U ovoj monografiji, autorka Branka Krivokapić Skoko sprovela je dubinsku analizu solidarnosti, mobilizacije resursa i razvoja poslovnih mreža unutar etničkih grupa koje su se bavile poljoprivredom na Novom Zelandu tokom 19. i 20. veka.
Empirical Research On Ethnic Groups In New Zealand Agriculture Od Branka Krivokapić Skoko

Kroz temeljno istraživanje, autorka pruža uvid u kompleksne dinamike i interakcije među različitim etničkim grupama koje su doprinele razvoju poljoprivrede na Novom Zelandu. Analizira se kako su te grupe međusobno sarađivale, delile resurse i stvarale poslovne veze u cilju unapređenja svojih poljoprivrednih aktivnosti. Ova monografija donosi dragocen doprinos razumevanju uloge etničkih grupa u razvoju poljoprivrede Novog Zelanda, ističući njihovu solidarnost i doprinos ekonomskom napretku zemlje. Njeni rezultati i zaključci pružaju osnovu za dalja istraživanja u oblasti sociologije, istorije i poljoprivrednih nauka, kao i za razvoj politika podrške raznolikosti i inkluzije u poljoprivrednom sektoru.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*