Navodnjavanje Maslina I Voćnjaka Od Edo Družetić

recenzija pdf
"Navodnjavanje maslina i voćnjaka" pruža sveobuhvatan priručnik koji će vam pomoći da ostvarite uspešno i kvalitetno navodnjavanje vaših maslinjaka i voćnjaka. Autor Edo Družetić, stručnjak u oblasti poljoprivrede, deli svoje bogato iskustvo i duboko znanje kako biste postigli optimalne rezultate u uzgoju vaših maslina i voćaka.
Navodnjavanje Maslina I Voćnjaka Od Edo Družetić

Ova knjiga donosi sve neophodne informacije o pravilnom planiranju i postavljanju sistema za navodnjavanje, sa posebnim fokusom na specifičnosti koje se odnose na maslinjake i voćnjake. Družetić vam daje savete o izboru odgovarajućeg sistema navodnjavanja, optimalnom rasporedu zalivanja, i upravljanju vodom kako biste obezbedili zdrav rast i obilan rod. Uz korisne dijagrame, ilustracije i praktične primere, ovaj priručnik će vam pomoći da razumete različite tehnike navodnjavanja i prilagodite ih vašim specifičnim potrebama. Takođe, autor istražuje mere za uštedu vode i očuvanje prirodne ravnoteže, što je posebno važno u današnjem svetu sa sve većim izazovima vodosnabdevanja. “Navodnjavanje maslina i voćnjaka” je obavezno štivo za sve koji žele da unaprede svoje znanje o poljoprivredi i postignu izvanredne rezultate u uzgoju maslina i voćaka. Bez obzira da li ste iskusni poljoprivrednik ili tek početnik, ovaj priručnik će vam pružiti vredne smernice za uspeh u ovom važnom aspektu voćarske proizvodnje.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*