Enciklopedija Pčelarstva Od Veroljub Umeljić

recenzija pdf
Veroljub Umeljić je uložio znatan trud u stvaranje prve pčelarske enciklopedije našeg jezika. Ova enciklopedija predstavlja dragocen resurs za pčelare, pružajući im sveobuhvatan uvid u pčelarsku problematiku kako u našoj zemlji, tako i u svetu.
Enciklopedija Pčelarstva Od Veroljub Umeljić

Kroz ovu enciklopediju, pčelari će imati priliku da pristupe širokom spektru naučnih i stručnih saznanja na jednom mestu. Veroljub Umeljić je pažljivo sakupio i sistematizovao informacije o svim aspektima pčelarstva, od osnovnih tehnika uzgoja pčela do najsavremenijih metoda održavanja košnica i lečenja bolesti. Ova enciklopedija ne samo što pruža obilje korisnih informacija pčelarima svih nivoa iskustva, već je i važan doprinos srpskoj pčelarskoj literaturi. Zahvaljujući njoj, veliki deo znanja koje je do sada bio nedostupan našim pčelarima sada je dostupan na jednom mestu, na srpskom jeziku, od domaćeg autora. Ova enciklopedija zaslužuje pozitivnu ocenu i preporuku svim pčelarima koji teže stalnom usavršavanju i unapređenju svog pčelarskog znanja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*