Rezidba I Uzgojni Oblici Za Suvremeni Uzgoj Maslina Od Riccardo Gucci, Claudio Cantini, Zoran Šindra

recenzija pdf
"Rezidba i uzgojni oblici za suvremeni uzgoj maslina", autora Riccarda Guccija, Claudioa Cantinija i Zorana Šindre, predstavlja temeljno delo koje obuhvata najnovija dostignuća u području rezidbe i formiranja krošnji maslina.
Rezidba I Uzgojni Oblici Za Suvremeni Uzgoj Maslina Od Riccardo Gucci, Claudio Cantini, Zoran Šindra

Ova knjiga je rezultat opsežnog istraživanja i praktičnog iskustva autora, koji su uspjeli sažeti ključne informacije potrebne za moderni uzgoj maslina. Namijenjena je širokom spektru čitatelja – od vlasnika maslinika koji žele unaprediti svoje tehnike uzgoja, preko studenata hortikulture koji traže dublje razumevanje ove teme, do stručnjaka i savetodavaca koji se u svakodnevnom radu susreću s izazovima u vezi s rezidbom i oblikovanjem maslina. Knjiga detaljno opisuje različite uzgojne oblike maslina, tehnike rezidbe koje promiču zdravlje i produktivnost stabala, te pruža smjernice za optimalno upravljanje maslinicima u svrhu postizanja visokokvalitetnog uroda. Posebna pažnja posvećena je adaptaciji na suvremene izazove u poljoprivredi, uključujući klimatske promene i potrebu za održivim metodama uzgoja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*