Fićo, Auto Za Sve Od Martin Pogačar

recenzija pdf
"Fićo, auto za sve" je knjiga autora Martina Pogačara koja se bavi istorijom i kulturom legendarnog jugoslovenskog automobila - Fiće. Ova knjiga je namenjena svima koji su zainteresovani za istoriju automobila i kulture bivše Jugoslavije.
Fićo, Auto Za Sve Od Martin Pogačar

Autor se fokusira na priču o Fići – od njenih početaka kao ideje, do razvoja i proizvodnje, kao i na kulturu i život sa ovim automobilom. Knjiga sadrži brojne fotografije i ilustracije koje prikazuju različite verzije Fiće, kao i anegdote i priče o ovom kultnom automobilu.Osim toga, knjiga “Fićo, auto za sve” pruža i istorijski kontekst i objašnjenje značaja Fiće u kulturi i društvu bivše Jugoslavije. Autor takođe govori o uticaju Fiće na popularnu kulturu, uključujući muziku, film i umetnost.Ova knjiga je neophodna za sve ljubitelje Fiće, ali i za sve one koji žele da saznaju više o istoriji i kulturi bivše Jugoslavije. Martin Pogačar koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi pružio čitaocima dragocene informacije koje će im pomoći da bolje razumeju ovaj legendarni automobil i njegov značaj za društvo i kulturu. “Fićo, auto za sve” je knjiga koja će vas inspirisati i podsetiti na značajne momente u istoriji automobila i društva.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*