Fragmenti O Rukama I Ostale Mistifikacije Od Dragan Bošković

recenzija pdf
"Fragmenti o rukama i ostale mistifikacije" je knjiga autora Dragana Boškovića koja se sastoji od kolaža tekstova koji obrađuju različite teme. Ovi fragmenti obuhvataju širok spektar tema, krećući se od teoloških do muzikoloških, od ontologije do nostalgije, od filologije do naratourbologije (studije putovanja i putopisne književnosti), od tišine diskursa do buke hardkora.
Fragmenti O Rukama I Ostale Mistifikacije Od Dragan Bošković

Autor se bavi i anatomskom imaginacijom, brzinom, kontemplacijom Tereze Avilske (španske mističarke), kao i meditacijom o književnom kanonu. Kroz ove fragmente, Bošković istražuje različite aspekte ljudskog iskustva i misli, spajajući različite discipline i teme u jedinstveno delo. Knjiga pruža čitaocima mnoštvo razmišljanja i refleksija o životu, umetnosti, književnosti i drugim sferama ljudske egzistencije. Kroz svoj stil pisanja i raznovrsnost tema, autor nas poziva na promišljanje i otvara prostor za različite interpretacije i dublje razumevanje sveta oko nas.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*