Gallant Od V. E. Schwab

recenzija pdf

"Gallant" V. E. Schwab je roman koji prožima mračnost i originalnost, stvarajući priču o mestu gde se svet susreće sa svojom senkom, o životu i smrti, te o mladoj ženi koja se nađe između tih dveju strana.
Gallant Od V. E. Schwab

Olivia Prior je odrasla u sirotištu, povezana sa svojom prošlošću samo putem majčinog dnevnika ispunjenog čudnim crtežima i nesuvislim rečenicama. No, posebno je intrigantna poslednja rečenica upozorenja da se ne približava mestu zvanom Gallant. Olivia sanja o jednostavnom životu sa porodicom i kada sazna da je njen ujak pronašao i pozvao je na imanje Gallant, ona ne okleva. Međutim, umesto porodice i topline, dolazi tamo samo nađe dvoje slugu i rođaka Matthewa koji je jasno pokazuje da je ne želi tamo. Saznaje da je ujak preminuo pre više meseci i da se meštani imanja čudno ponašaju, izbegavajući zid koji se uzdiže na rubu tog imanja. Kroz “Gallant,” Schwab nas uvodi u svet tajni i misterija, istražujući teme vezane za prošlost, porodične tajne i sučeljavanje sa neizbežnim. Njena sposobnost da stvori atmosferu punu napetosti i enigmatičnosti stvara osećaj napetosti dok junaci istražuju prostore između svetla i tame. Ova knjiga ostavlja čitaoce sa osjećajem neizvesnosti i dubokih pitanja o sudbini likova, izazivajući ih da se upuste u uzbudljivo putovanje kroz senke i tajne “Gallanta”.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*