Gavran Kralj Od Megi Stivoter

recenzija pdf

U "Gavran kralju," poslednjem delu serijala Gavran, Megi Stivoter donosi epilog uzbudljive priče o magiji, proročanstvima i neustrašivim junacima. Kroz lik Blu i njenih avantura, čitalac će biti uvučen u svet neobičnih zbivanja i izazova.
Gavran Kralj Od Megi Stivoter

Blu je oduvek nosila teret proročanstva koje predviđa da će njena prava ljubav doneti smrt. Njena nepoverljivost prema takvim praznovanjima nije dopuštala da se proročanstvo zakopa duboko u njenim mislima. Međutim, sve se menja kada Blu postane deo sveta Mladih gavranova – sveta ispunjenog magijom, tajnama i neizvesnošću. U “Gavran kralju,” Megi Stivoter istražuje složenost ljubavi, sudbine i hrabrosti. Dok Blu ulazi dublje u svet Mladih gavranova, suočava se sa izborima koji će odrediti ne samo njenu budućnost, već i budućnost celog sveta u kojem živi. Njene avanture će je odvesti kroz neočekivane prepreke, a njen odnos sa sudbinom će se suočiti sa iskušenjima koja će je naterati da se suoči s istinom o sebi i svetu oko sebe. “Gavran kralj” je knjiga koja će zadovoljiti sve fanove serijala i odvesti ih na emocionalno putovanje kroz krajnje sudbine likova. Megi Stivoter nam daruje finalno poglavlje u ovoj magičnoj priči, istražujući duboke teme ljubavi, prijateljstva i odanosti. Ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve koji su pratili serijal i željno iščekivali zaključak ove nezaboravne priče.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*