Grešni Vojvoda Od Suzana Inok

recenzija pdf
"Grešni vojvoda" je strastveni roman autorke Suzane Inok koji nas vodi u svet zabranjene ljubavi, tajni i razdvojenosti.
Grešni Vojvoda Od Suzana Inok

Sebastijan Grifin, vojvoda od Melburna, ostao je udovac i pronašao utehu u svom dragocenom blagu – trogodišnjoj ćerkici. Ali praznina u njegovoj duši ostala je neispunjena sve dok nije susreo Džozefinu Embri, princezu od Kosta Abičuele. Njihov prvi susret bio je sve samo ne prijatan, uz šamar koji je vojvoda dobio. Lepa i vatrena, Džozefina nije krila emocije koje je Melburn budio u njoj, a ni vojvoda nije mogao da se odupre strastima koje su se javljale. Međutim, uprkos njihovim srcima koja su se povezala, vojvoda je bio suočen s tajnom koju princeza pokušava da sakrije. Rastrzan između ljubavi koju oseća prema Džozefini i svojih odgovornosti, vojvoda se nalazi pred teškim izborom. Da li će slediti svoje srce ili će se odreći zabranjene ljubavi zarad obaveza i očuvanja svoje časti? Put koji odabere imaće dalekosežne posledice, a vojvoda će morati da se suoči s izazovima koji će testirati njegovu hrabrost i odanost. U romanu “Grešni vojvoda”, Suzana Inok nas vodi kroz strastvenu priču o sukobu između ljubavi i dužnosti. Uz dozu intrige i tajni, pratimo Sebastijana i Džozefinu dok se bore sa svojim unutrašnjim demonom i pokušavaju da pronađu sreću uprkos društvenim normama i preprekama. Ova priča će vas očarati svojim emotivnim nabojem i neodoljivim likovima koji se suočavaju s ljubavnim izazovima između različitih svetova.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*