Hajdi Od Johana Spiri PDF

recenzija pdf

Strani Naziv: Heidi Novel by Johanna Spyri

Hajdi je dečji roman Johane Spiri koji govori o mladoj devojčici siročetu po imenu Hajdi koja je poslata da živi sa svojim povučenim dedom u švajcarskim Alpima. U početku, Hajdi je nesrećna i nostalgična, ali na kraju ona zavole svoj novi dom i lepotu planina.
Hajdi Od Johana Spiri

Hajdi se sprijateljila sa mladićem po imenu Piter i njegovim kozama i pomaže svom dedi u njegovom poslu. Takođe upoznaje bogatu devojčicu invalida po imenu Klara, koja postaje njega bliska prijateljica.

Dok Hajdi raste i uči da ceni jednostavna zadovoljstva života u planinama, suočava se sa izazovima i sukobima, uključujući gubitak dede i pretnju da bude odvojena od svog doma.

Hajdi je momentalno postala popularna odmah nakon prvog objavljivanja 1880. godine i prevedena je na brojne jezike. Smatra se klasikom književnosti za decu i inspirisala je brojne adaptacije, uključujući filmove, televizijske emisije i scenske produkcije.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Hajdi Od Johana Spiri

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*