Hanibal Od Thomas Harris

recenzija pdf

Strani Naziv: Hannibal Novel by Thomas Harris

Hanibal je roman Thomasa Harrisa iz 1999. godine. To je nastavak njegovog prethodnog romana, Kad Jaganjci Utihnu, koji je osvojio nagradu Edgara za najbolji kriminalistički roman.

Radnja prati FBI agenticu Klaris Starling dok se bori s posljedicama njenog prošlog susreta s serijskim ubojicom Hanibalom Lecterom i pokušava da se izbori sa novim protivnicima. 

U međuvremenu, Hanibal je pobjegao iz zatvora i započinje osvetu nad ljudima koji su mu naudili. Roman je postigao veliku popularnost i bio je prilagođen u film 2001. godine u kojem su glumili Entoni Hopkins i Džulijan Mur.

Zaviri u knjigu

HANIBAL

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Tomas Heris - Thomas Harris

Thomas Harris je američki pisac rođen 11. aprila 1940. godine u Džeksonu u saveznoj državi Misisipi. Odrastao je u siromašnoj porodici, a njegov otac je bio veteran Drugog svetskog rata. Nakon završetka srednje škole, Harris je upisao Univerzitet u Vašingtonu, gde je diplomirao englesku književnost.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*