Hari Poter i Ukleto Dete Od J. K. Rowling

recenzija pdf

Strani Naziv: Harry Potter and the Cursed Child

Nastavak priče koji se dugo očekivao sa dobro znanim junakom čarobljakom Harijem Poterom. Roman je nastao kao scenario za pozorišnu predstavu i momentalno je oduševio sve obožavatelje ovog serijala širom sveta.
Hari Poter i Ukleto Dete Od J. K. Rowling knjiga

Osma knjiga Hari Poter i ukleto dete, napisana je i izdana nakon dugih devet godina čekanja. Obožavatelji širom sveta napokon imaju novog ljubimca na svojim policama. Knjiga koja je definitivno vredna čitanja zagolicaće svačiju maštu.

Roman priča o Hariju devetnaest godina nakon romana “Relikvije Smrti”. Hari je sada potpuno drugi čovek, on je srećno oženjen Ronovom sestrom Džini i njih dvoje imaju troje dece – Džejmsa, Lili, Albusa, Severusa.

Hari ima posao o kojem je oduvek sanjao. On radi u ministarstvu magije i sada se može kompletno posvetiti borbi protiv zla i crne magije. Sve bi to bilo jednostavno da Harije ne progone misli iz prošlosti i stvari kojih se nemilo seća.

Hari, Ron i Hermiona su sada, devetnaest godina kasnije zreli ljudi sa porodicama i poslovima. Oni žele sada svoju decu da upišu u Hogvorts školu i pruže im dobru budućnost i karijeru u veštičarenju i čarobnjaštvu, kao što su i oni sami imali.

Šta sve sledi saznajte iz knjige.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

J.K. Rouling

J.K. Rouling je kreator fantastične serije “Hari Poter“, jedne od najpopularnijih knjiga i filmskih franšiza u istoriji.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*