Harold Robins – Sva Lica Izdaje

recenzija pdf
Život Nika Katera započeo je u velikoj bedi i užasnom periodu posleratnog siromaštva. Preživljava strašni rat i još strašniju opsadu Lenjingrada tokom drugog svetskog rata. Majka mu je umrla pred očima, ni manje ni više nego od gladi, dok su se za to vreme bogati i bogata klasa birokrata osebujno razbacivali svime i svačime. Još jako mlad shvata kako stvari stoje u svetu i da je u suštini sve deli na ljude sa parama i one bez para. Rešava da se domogne onoga što svi bogati žele - i još mnogo toga što ćete saznati čitanjem ovog fenomenalnog dela.

Odrastanje u ne tako toplom i surovom sirotištu, Nik menja za život na toplim Karibima. Opasne ulice Santo Dominga u Dominikanskoj Republici i divlja i neukroćena Havana. Sve su ovo mesta koja će vam biti opisana i slikovito prikazana kroz Nikove pustolovine.

Nik je veliki borac. On se bori za svet. Za pravdu, za ravnopravnost nacija i manju eksploataciju. Nik izgrađuje privatno malo poslovno carstvo. Njegova firma bavi se krijumčarenjem alkohola a posebno vodke i ruma. Njegovo poslovno carstvo upada naravno u oči mnogima pa i jednom od najokrutnijih karipskih diktatora. Uz biznis zavrzlame, Nik se i zaljubljuje i bori za ljubav i život žene koju jako voli i bez koje ne može da zamisli da živi.

Harold Robins_Sva lica izdaje (1)_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*