Hose Silva – Silva Metod Kontrole Uma

recenzija pdf
Sada, prvi put putem pisane reči, možete naučiti da ono što se uči na kursu sprovedete u praksi.
Hose Silva - Silva Metod Kontrole Uma knjiga

Gospodin Silva je slobodno pozajmljivao i od istočnih i od zapadnih učenja, ali krajnji proizvod je u suštini američki. Kurs je, kao i njegov osnivač, potpuno praktičan. Sve čemu vas uči zamišljeno je tako da vam pomogne da živite radosnije i delotvornije, ovde i sada.

Dok napredujete od vežbanja do vežbanja u poglavljima gospodina Silve, nizaćete uspeh za uspehom čime ćete ojačati svoje samopouzdanje i bićete spremni za dostignuća koja, pod pretpostavkom da niste upoznati sa Kontrolom uma, sada smatrate nemogućim. Ali, postoji naučni dokaz da je vaš um sposoban za čuda.

Osim toga, tu su i uspešna iskustva više od pola miliona ljudi čije je živote izmenila Kontrola uma.

Zamislite da upotrebljavate um da biste popravili svoj vid. “Dok sam pohađala prvi kurs Silva metoda Kontrole uma, počela sam da primećujem da mi se vid menja – postaje bolji. Pre toga, nosila sam naočare u detinjstvu tokom deset godina (dok nisam diplomirala) a onda sam ponovo počela da ih nosim u tridesetosmoj godini.

Uvek mi je levo oko bilo skoro tri puta slabije od desnog. Moje prve naočare (1945. godine) bile su naočare za čitanje, ali ‘48. ili ‘49. počela sam da nosim bifokalne naočare – stalno ih zamenjujući jačim. Posle kursa, s obzirom na to da do tada nisam mogla da čitam bez naočara, primetila sam da mi se
vid znatno popravio. Pošto mi se vid ubrzano popravljao, odugovlačila sam sa odlaskom na kontrolu koliko sam god mogla. Vid mi se toliko popravio da sam se čak vratila na naočare koje sam nosila pre dvadeset godina.

Kada mi je lokalni optičar pregledao oči, složio se da bi mi, dok ne stignu nova stakla, stari par naočara više koristio od onih koje sam prethodno nosila. Ovo vam sada može izgledati tajanstveno, ali kada pročitate deseto poglavlje videćete tačno kako diplomirani polaznici kursa stavljaju um u poziciju da upravlja telom da bi ubrzali prirodno isceljenje. Tehnika je zadivljujuće jednostavna, kao što ćete videti iz pisma žene koja je za četiri meseca izgubila dvanaest neželjenih kilograma…


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*