Igre Gladi Od Suzan Kolins

recenzija pdf

Strani Naziv: The Hunger Games - Suzanne Collins

U ruševinama mesta nekada poznatog kao Severna Amerika leži nacija Panem, sjajni Kapitol okružen je sa dvanaest okolnih okruga.
Igre gladi - Suzan Kolins

Kapitol je oštar i okrutan i drži druge okruge u redu tako što ih sve tera da pošalju jednog dečaka i jednu devojčicu između dvanaest i osamnaest godina da učestvuju u godišnjim Igrama gladi, borbi do smrti na televiziji uživo.

Šesnaestogodišnja Katniss Everdeen, koja živi sama sa svojom majkom i mlađom sestrom, potpisuje sebi smrtnu kaznu kada je odlučila da istupi i zauzme sestrino mesto na Igrama, koja je prvobitno bila odabrana. Katniss je i ranije bila blizu smrti – preživljavanje je za nju druga priroda. Katnis je sada kandidat, ali ako želi da pobedi, moraće da počne da pravi izbore u kojima je opstanak u odnosu na čovečanstvo i život protiv ljubavi.

Zaviri u knjigu

Igre Gladi Od Suzan Kolins

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Suzan Kolins - Suzanne Collins

Suzan Kolins - Suzanne Collins, (rođena 10. avgusta 1962, Hartford, Konektikat, SAD), američka je autorka i scenarista, najpoznatija po izuzetno popularnoj seriji romana za mlade “Igre gladi”.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*