Imperativ Novuma Od Dragan Babić

recenzija pdf
"Imperativ Novuma" je izvanredno delo autora Dragana Babića koje nas vodi na duboko filozofsko putovanje kroz misterije uma i spoznaje.
Imperativ Novuma Od Dragan Babić

U ovoj knjizi, Babić istražuje različite aspekte novuma i njegovu ulogu u našem razumevanju sveta. Kroz slojevite eseje i razmišljanja, autor nas poziva da preispitamo naše uverenja, da se otvorimo ka novim idejama i da otkrijemo suštinu novog načina razmišljanja. “Imperativ Novuma” nas izaziva da promenimo perspektivu i da se suočimo sa novim načinima sagledavanja sveta oko nas. Autor nas podstiče da se oslobodimo ustaljenih okvira i da se otvorimo ka kreativnosti, inovacijama i svežim idejama koje mogu oblikovati našu budućnost. Dragan Babić nas očarava svojom dubokom erudicijom, oštroumnošću i originalnošću svojih ideja. Njegovi eseji nas vode na putovanje kroz filozofiju, nauku, umetnost i društvo, povezujući različite discipline u potrazi za novim saznanjima. “Imperativ Novuma” je knjiga koja će probuditi našu intelektualnu radoznalost i inspirisati nas da se suočimo sa izazovima koje nam donosi moderno doba. Ova knjiga je poziv da proširimo granice svog razmišljanja, da istražimo nove ideje i da postanemo katalizatori promena u svetu. Uz “Imperativ Novuma”, Dragan Babić nam pruža dragoceno delo koje nas vodi ka progresu, razvoju i razumevanju svega što nas okružuje. Ova knjiga će vas izazvati, inspirisati i podstaći na razmišljanje o suštini novuma i njegovoj moći da oblikuje našu ličnost i svet u kojem živimo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*