Ispovesti Varalice Feliksa Krula Od Tomas Man PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Ispovesti varalice Feliksa Krula" od Tomasa Mana je duboko emotivno putovanje kroz um i dušu Feliksa Krula, slavnog varalice koji se kreće kroz život s namjerom da zavede, manipulira i iskoristi druge. Ovaj roman otkriva složene unutrašnje svetove Krulove ličnosti, njegovu suptilnost i sposobnost da igra uloge, ali takođe i njegovu duboku usamljenost.
Ispovesti Varalice Feliksa Krula Od Tomas Man

U priči koja se razvija, pratimo Krula u raznim gradovima i sredinama, od njegovog rodnog grada do ekstravagantnih evropskih metropola. Tokom svojih putovanja, Krul se susreće s različitim likovima – od nevinih žrtava do drugih varalica – čija su življenja prepletena u njegovu mrežu laži.Tomas Man majstorski prenosi dubinu i kontradikcije ljudskog karaktera kroz lik Feliksa Krula. Čitaoci će biti uhvaćeni u vrtlog njegovih varki, razapeti između sažaljenja i prezira, dok istovremeno razmatraju univerzalna pitanja o moralnosti, manipulaciji i istini.”Ispovesti varalice Feliksa Krula” je remek-delo koje otkriva suštinu ljudskog postojanja kroz priču o jednom neobičnom čoveku čija su lažna obećanja i prevare zahvatili svet oko njega. Ova knjiga će vas odvesti na izuzetno putovanje koje će vam izazvati emocije, izazvati vas da razmišljate i postavljate pitanja o granicama naše percepcije istine.

ispovesti varalice pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Tomas Man - Thomas Mann

Tomas Man je rođen 6. juna 1875. godine u veoma poštovanoj trgovačkoj porodici u srednjovekovnom gradu Libeku na Severnom moru.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*