Izabrana Dela Od Čarls Dikens

recenzija pdf

"Izabrana dela" Čarlsa Dikensa koja uključuju "Velika očekivanja", "Olivera Tvista" i "Priču o dva grada" predstavljaju izvanrednu kolekciju romana ovog slavnog engleskog pisca.
Izabrana Dela Od Čarls Dikens

“Velika očekivanja”: Ovo je jedan od najpoznatijih romana Dikensa koji prati priču Pipa, mladog siročeta koji se nada boljem životu nakon što mu se pruži prilika da postane džentlmen. Roman istražuje teme snobizma, identiteta i iskupljenja. “Oliver Tvist”: Ova klasična priča prati Olivera, mladog siročića koji prolazi kroz brojne nepravde i zloupotrebe u viktorijanskom Londonu. Roman ističe socijalne nepravde, borbu između dobra i zla i potragu za porodicom i pripadanjem. “Priča o dva grada”: Postavljena u vreme Francuske revolucije, ova knjiga prati sudbine nekoliko likova iz Londona i Pariza. Roman istražuje teme revolucije, žrtvovanja, ljubavi i pomirenja. Ova izabrana dela predstavljaju vrhunac Dikensove književnosti i sjajno ilustruju njegovu sposobnost stvaranja dubokih likova, atmosferičnih opisa i složenih društvenih slika. Svaki od ovih romana je duboko emotivan, pun napetosti i sadrži nezaboravne likove koji će ostati s vama i nakon što završite sa čitanjem. “Izabrana dela” Čarlsa Dikensa nude priliku da se uroni u njegov bogati svet, da se suočite s moralnim dilemama i da istražite složene društvene teme kroz očaravajuće priče. Ova kolekcija će vas provesti kroz niz emotivnih i nezaboravnih avantura koje će ostaviti trajan utisak na vas kao čitaoca.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Čarls Dikens - Charles Dickens

Čarls Dikens je bio britanski romanopisac, novinar, urednik, ilustrator i društveni komentator koji je napisao svima omiljene klasične romane..


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*