Ja Sam Ponor Od Donato Karizi

recenzija pdf

"Ja sam ponor" autora Donata Karizija je mračan triler koji nas uvodi u svet tajni, prošlosti i neočekivanih susreta. Priča prati čoveka zaduženog za čišćenje jezera, čiji običan dan počinje kao i svaki drugi. Međutim, njegov život će se zauvek promeniti kada se neočekivano nađe u kontaktu sa devojčicom. Kroz ovaj susret, mračna prošlost koja ga je oblikovala će se ponovo iznenada probuditi.
Ja Sam Ponor Od Donato Karizi

Ovaj roman nas vodi kroz puteve misterije i intrige, istražujući kako prošlost može iznova postati deo sadašnjosti. Glavni junak se suočava s svojim strahovima i traumama, dok pokušava da razreši tajne koje su ga proganjale. Kroz brze preokrete i napetost, “Ja sam ponor” nas vodi kroz duboko emocionalno putovanje jednog čoveka u suočavanju sa svojim demonima. Donato Karizi nas vodi kroz priču koja istražuje dubine ljudske psihe, tajne koje su duboko zakopane i snagu koju prošlost može imati na sadašnjost. Kroz pripovedanje koje odiše mračnom atmosferom, likove koji su suočeni sa svojim unutrašnjim konfliktima i tajnama koje ih progone, “Ja sam ponor” nas tera da razmišljamo o ciklusima života i kako se prošlost može vratiti da oblikuje naše sadašnje i buduće odluke.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*