Sanjam O Tebi Od Lisa Klejpas

recenzija pdf
Uzbudljiva priča "Sanjam o tebi" autora Lisa Klejpas nas vodi kroz strastveno putovanje koje se dešava u noći kada se neugledni miš pretvara u zanosnu lepoticu, a sve karte su bačene na sto sa zaista velikim ulogom. Pitanje je hoće li srce na dlanu biti kazna ili nagrada.
Sanjam O Tebi Od Lisa Klejpas

Glavna junakinja, Sara Filding, je pisac koji napušta svoje malo mesto i odlazi u London kako bi se posvetila istraživanju sveta kocke i kockara za potrebe svog novog romana. Sudbina je želela da baš ona spasi život jednom kockaru, Dereku Krejvenu, jedne opasne noći u gradskoj četvrti. Derek je sam sebe izdigao iz siromaštva, borio se i postao prebogati vlasnik najekskluzivnije kockarnice u Londonu. U znak zahvalnosti, mada nerado, Derek je pustio Saru u svoj klub i u svoj život. On je zgodan, tvrdoglav i pomalo sirov – sve ono što je Saru trebalo da je otera iz sveta u kojem živi. “Sanjam o tebi” je priča koja nam donosi mešavinu strasti, intrige i izazova. Lisa Klejpas vešto gradi hemiju između likova i otkriva njihove duboke emocije i unutrašnje borbe. Kroz detaljne opise i napetost koja vlada među likovima, ova knjiga nas uvlači u vrtlog strasti i romantičnih uzbuđenja. Ova neodoljiva ljubavna priča nas podseća da se ljubav može naći na najneočekivanijim mestima i da ponekad moramo da preispitamo svoje predrasude kako bismo pronašli pravu sreću. “Sanjam o tebi” će vas očarati i držati u napetosti sve vreme, dok pratite putovanje glavnih likova ka saznanju istinske ljubavi. Ovo je delo koje će probuditi vašu maštu i osetiti snagu ljubavi. “Sanjam o tebi” je knjiga koja nas vodi kroz živopisni svet strasti i rizika, ostavljajući nas da sanjarimo o neodoljivom spoju ljubavi i hrabrosti u suočavanju s izazovima života.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Lisa Klejpas - Lisa Kleypas

Autorica je brojnih povijesnih ljubavnih romana, prevedenih na brojne jezike. Omiljena među i mlađom i starijom publikom.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*