Kad Smo Bili Mladi Od Goldis Jaclyn

recenzija pdf
Krf, 1942: Šesnaestogodišnjoj Sari Batis nacisti se čine dalekom i mutnom opasnošću - veća pretnja krije se u suprotstavljenim potrebama njenog srca i porodice. Prema tradiciji, Sara bi trebala da se uda za Jevrejina, ali zaljubila se u ribara koji ne pripada njihovoj zajednici.
Kad Smo Bili Mladi Od Goldis Jaclyn

Kada nacisti okupiraju Krf, Sara nemoćno posmatra kako joj odvode porodicu… Krf, 2004: Sarina ćerka, Bea, izgradila je srećan život sa odanim suprugom i dve ćerke. Leta provedena na grčkom ostrvu sa porodicom Winn deluju idilično, posebno ljubav koja cveta između Beine ćerke Joey i Lea Winna. Ali postoji tajna koja preti njihovom ostrvskom raju. Florida, 2019: Joey je samo nekoliko dana udaljena od venčanja sa šarmantnim Jevrejinom kojeg njena porodica obožava. Kada Leo, Joeyina prva ljubav, neočekivano se pojavi, njen svet se okreće naglavačke. Petnaest godina kasnije, privlačnost između njih i dalje je jaka, ali Leo nije došao u potrazi za srećnim ponovnim zbližavanjem. Došao je da otkrije zašto je zaista prekinuo s njom tokom njihovog poslednjeg zajedničkog letovanja. Venčanja obično izvlače najbolje i najgore iz onih koje najviše volimo. Kada porodične tajne isplivaju na površinu, ono što Joey sazna će ih još više zbližiti… ili zauvek razdvojiti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*