Kada Se Vojvoda Vrati Od Eloiza Džejms

recenzija pdf
"Kada se vojvoda vrati" Eloize Džejms je roman o prelepom londonskom lejdi Isidori, koja je već verena od malih nogu u skladu s porodičnim dogovorom. Čvrsto rešena da prihvati svog budućeg muža, Isidora strpljivo čeka njegov povratak u London. Međutim, kada se vojvoda Simion Džermin konačno vrati, Isidora se nađe u neočekivanoj situaciji.
Kada Se Vojvoda Vrati Od Eloiza Džejms

Simion je misteriozan muškarac s burnom prošlošću, odlučan da izgradi život primeren jednom plemiću. Ali, kada se suoči sa Isidorom – lepom, zavodljivom i izuzetno tvrdoglavom – shvata da se ona ne uklapa u njegovu sliku idealne vojvotkinje. Kada Simion donese odluku da poništi brak, Isidora odlučuje da mu se suprotstavi na neočekivan način. Ovaj roman donosi napetu priču o sukobu između dužnosti i želja, o ljubavi koja se rađa između dvoje ljudi koji naizgled nemaju šansi. Isidora će se suočiti sa svojim najdubljim osećajima dok pokušava da osvoji srce čoveka koji se opire ljubavi. “Kada se vojvoda vrati” je priča o strasti, odanosti i hrabrosti, koja će zasigurno očarati čitaoce svojom dubinom i emotivnom snagom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*