Kako Osvojiti Zavodnika Od Suzana Inok

recenzija pdf
Roman "Kako osvojiti zavodnika" autorke Suzane Inok prati priču o Benetu Vulfu, avanturisti i zavodniku, koji se vraća u London nakon dugog boravka u Africi. Nakon saznanja da je njegov kolega Dejvid Lengli proglasio njega mrtvim i ukrao njegove dnevnike kako bi napisao knjigu koja ga kompromituje, Benet se suočava sa narušenim ugledom i želi da otkrije istinu.
Kako Osvojiti Zavodnika Od Suzana Inok

U toku svoje potrage za istinom, Benet sreće Filipu Edison, inteligentnu i načitanu ženu koja nema iskustva u flertovanju ni sa zavodnicima. Benet, uprkos svojoj divljoj prirodi i manirima koje su se razvile tokom godina provedenih u džungli, oseća privlačnost prema Filipi i želi da je osvoji. Filipa je odlučna da se drži pravila i pristojnog ponašanja kojima je naučena, ali istovremeno je intrigirana kapetanom Vulfom. Roman prati njihovu interakciju i putovanje ka ljubavi, dok se Benet trudi da pokaže svoje prave emocije i da osvoji Filipu, a ona se suočava sa izazovom da se prepusti svojim osećanjima i pređe granice koje je postavila. “Kako osvojiti zavodnika” istražuje teme ljubavi, poverenja, otkrivanja istine i prevazilaženja predrasuda. Kroz priču se otkrivaju karakteri likova i njihova transformacija kroz romantičnu vezu. Roman pruža čitaocima uvid u dinamičnu interakciju između zavodnika i žene koja se suočava sa unutrašnjim konfliktom između svojih principa i svoje želje za ljubavlju.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*