Kapitol Dina Od Frenk Herbert PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Kapitol Dina" predstavlja poslednji roman u epskom serijalu Dina autora Frenka Herberta. Ova knjiga označava kraj ove grandiozne SF sage koja je osvojila srca čitalaca širom sveta.
Kapitol Dina Od Frenk Herbert

Arakis, planeta poznata kao pustinja, sada je uništena, a začin, dragoceni resurs, prestao je da teče. Moćni kult Uvaženih matrona, koji se vratio iz Raštrkavanja, preuzeo je kontrolu nad ostacima starog carstva. Jedino Benegeseritkinje, tajanstveno žensko društvo, još se suprotstavlja njihovoj dominaciji, ali znaju da su na gubitničkoj strani bitke. Supreme Časna Majka Odreida preduzima hrabar korak transformišući Kapitol, centar Benegeserit sestrinstva, u novu pustinjsku planetu. Njena nada je da će ponovnim pojavljivanjem peščanih crva povratiti kontrolu nad melanžom, najdragocenijim resursom u celom univerzumu. Ključno oružje Benegeseritkinja protiv Uvaženih Matrona je čovek koji je živeo hiljadama života, sluga bogokralja Leto II i njegovog oca Pola Muad'Diba Atreida. “Kapitol Dina” donosi epski zaključak ove sage i istražuje moć, politiku i sudbine likova koji su oblikovali univerzum autora Frenka Herberta. Ovaj poslednji roman donosi duboke filozofske refleksije i zaključuje priču koja je ostavila dubok i neizbrisiv trag u svetu naučne fantastike.

kapitol dina

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*