Kilometri Sreće Od Samanta Gilice

recenzija pdf

"Kilometri sreće" autorke Samante Gilice je knjiga namenjena onima koji žele da unaprede kvalitet svog tela i duha kako bi promenili svoj život. Autorica deli svoju inspirativnu priču o tome kako je postala rekorderka Srbije u broju istrčanih maratona za žene, izgubila 25 kg težine i napravila drastične promene u svom životu.
Kilometri Sreće Od Samanta Gilice

Knjiga ističe važnost fizičke aktivnosti, trčanja i postizanja sportskih ciljeva kao sredstvo za lični rast i promenu života. Autorica pokazuje da nema ograničenja ili prepreka za postizanje svojih ciljeva i da svako može postići ono što želi uz odgovarajući napor i upornost. “Kilometri sreće” će biti inspiracija za sve one koji žele da unaprede svoje fizičko zdravlje, promene svoje navike i postignu svoje ciljeve. Ova knjiga pruža motivaciju i uvid u kako fizička aktivnost može pozitivno uticati na telo i duh, i kako može dovesti do pozitivnih promena u životu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*