Kljun U Oku Od Nikolas Boleslavski

recenzija pdf

Zavirite u tmine poslednje dekade dvadesetog veka, u zastrašujuću maglu srpske provincije, gde se rađaju priče o detektivu Svetislavu Krvavcu. Već od prve rečenice postajete svedoci zbivanja u koja je upleten, a koja nas sve, bilo da smo preživeli devedesete ili ih upoznali kroz priče, povezuju.
Kljun U Oku Od Nikolas Boleslavski

Nije ni važno da li ste devedesete doživeli iz prve ruke ili su vam poznate samo kroz priču, jer se ipak čini da smo svi povezani. Kao da nam izbori nisu preostali. Svetislav Krvavac, neumoljivi detektiv koji obitava u istočnoj Srbiji, ne bira svoju sudbinu, ali se neustrašivo suočava sa posledicama onoga što ga je zadesilo. Dok smo svi zaglavljeni u zamršenim nitima tog vremena, on se trudi da se izbori sa svojom situacijom i pronađe bar jedan mali tračak mogućnosti izbora. “Kljun u oku” je priča koja nas zaranja duboko u prošlost, budeći uspomene i emocionalne veze sa vremenima koja su oblikovala generacije. Nikolas Boleslavski nas vodi kroz lavirinte tog mračnog perioda sa izuzetnom veštinom pripovedanja, otkrivajući kako se ljudska sudbina prepliće sa kolektivnom istorijom. Detektiv Svetislav Krvavac postaje simbol borbe i istraživanja, ne samo zločina već i sopstvenog mesta u haotičnom vrtlogu događaja. Ova knjiga nas uvlači u svoj mračni svet, vodeći nas kroz stranice prepune tajni, sukoba i rešenja koja će vas držati budnim do samog kraja. “Kljun u oku” nije samo triler – to je duboko emotivno putovanje kroz kompleksnost ljudske sudbine usred vrtloga istorijskih previranja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*