Kocka Od Danijela Stil

recenzija pdf
"Kocka", roman Danijele Stil, vodi nas kroz lavirinte ljubavi, rizika i porodičnih veza.
Kocka Od Danijela Stil

U ekskluzivnom okruženju Soha, prepunom raskošnih prodavnica, Kejt Medison je uspešno vodila svoju poslovnu komisiju, pružajući sebi i svojoj deci finansijsku sigurnost nakon prerane smrti supruga. Sada, kada su deca odrasla i spremna za sopstvene živote, iznenađuju majku odlučnošću da se upuste u igru uprkos svim preprekama. Izabela, predana advokatica, sanja o postizanju partnerstva u jednoj od kancelarija na Volstritu, ali zaljubljuje se u klijenta kojeg brani u krivičnom postupku. Uverena je da može izgraditi zajednički život s njim, ali da li je spremna suočiti se sa svim izazovima koji prate tu odluku? Džuli, mlada dizajnerka, susreće muškarca koji izgleda previše dobro da bi bio istinit i brzo pada pod njegov šarm. Napušta posao i seli se u Los Anđeles da bude s njim, ali da li je sve onako kako se čini? Džastin, pisac koji se bori za uspeh, želi osnovati porodicu pre nego što emocionalno i finansijski budu spremni on i njegov partner. Da li će pritisak koji vrše na svoju vezu izdržati test vremena? A Vili, najmlađi od svih, donosi izbor koji će sve iznenaditi. Kejt, ispunjena ljubavlju i podrškom, ali i izuzetno otvorena, ne može sprečiti svoju decu da se upuste u igru uprkos svim izazovima. Mogu li oni prevazići te izazove? Ne uvek – to će njena deca morati naučiti sami. Ova snažna priča o majčinskoj ljubavi, hrabrosti i sopstvenom otkrivanju nas podseća da često moramo preuzeti rizik kako bismo ostvarili svoje najdublje želje. Da li će deca Kejt Medison uspeti da odigraju svoje karte u ovoj igri života ili će se suočiti s posledicama svojih odluka? “Kocka” je roman koji nas tera da se zapitamo koliko smo spremni da se kladimo u sopstvenu sreću i kako se nosimo sa izazovima koji dolaze sa takvim odlukama.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Danijela Stil - Danielle Steel

Danielle Fernandes Dominique Schuelein-Steel (rođena 14-og avgusta, 1947. godine) je američki pisac, najviše poznat po svojim ljubavnim romanima.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*