Kokain Od Pitigrili

recenzija pdf

"Kokain" je roman koji je napisao italijanski pisac Pitigrili (pravim imenom Dino Segre) i predstavlja jedno od njegovih najpoznatijih dela. Ova knjiga, objavljena 1931. godine, istražuje temu zavisnosti, ovisnosti o drogama i dekadencije.
Kokain Od Pitigrili

Roman prati život anonimnog pripovedača koji je zavisan od kokaina. Kroz njegovu priču, Pitigrili nam donosi surovi prikaz sveta droge, opisuje učinke i posledice zloupotrebe i opisuje svet ekscentričnih likova koji su uvučeni u taj svet. Knjiga istražuje tema odnosa između zavisnosti, dekadencije, seksualnosti i destruktivnosti.“Kokain” je roman koji donosi snažan prikaz zavisnosti i njene posledice na um, telo i društveni život likova. Pitigrili koristi oštar stil pisanja, sarkazam i crni humor kako bi oslikao mračnu stranu ove teme.Ova knjiga je bila kontroverzna zbog svog izazovnog sadržaja, ali je istovremeno privukla pažnju svojim provokativnim prikazom sveta droge i kritikom društva i morala. “Kokain” je delo koje će izazvati razmišljanje o ljudskim slabostima, ovisnosti i granicama naših izbora.Pitigrilijev “Kokain” je roman koji će zaintrigirati čitatelje svojom nekonvencionalnom pričom i upečatljivim prikazom dekadencije. To je delo koje nam otvara oči prema mračnoj strani ljudske prirode i izaziva nas da razmislimo o posledicama zavisnosti i moralnim dilemama koje iz nje proizlaze.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*