Kraj Igre Od Danijel Kol

recenzija pdf

Napet triler "Kraj igre" autora Danijela Kola vodi čitaoce na uzbudljivo putovanje kroz mračne tajne i neočekivane obrte.
Kraj Igre Od Danijel Kol

Kada telo penzionisanog policajca Finlija Šoa bude pronađeno u zaključanoj sobi, većina brzo donosi zaključak da je u pitanju samoubistvo. Međutim, Vilijam Vulf Foks nije spreman da prihvati tu verziju događaja. Odlučan da istraži dublje, on se udružuje sa svojom nekadašnjom partnerkom Emili Bakster i Edmundsom, privatnim istražiteljem, kako bi otkrio istinu koja leži ispod površine. “Kraj igre” istražuje napetost između prihvaćenih istina i sumnje, dok trio istražitelja ulazi u labirint mračnih tajni. Danijel Kol vešto gradi zaplet, uvodeći čitaoce u svet gde ništa nije onako kako izgleda. Kroz ovaj triler, čitaoci će biti uvučeni u igru sa stvarnošću i lažima, otkrivajući kako svaka odluka može imati nepredvidive posledice. “Kraj igre” je priča koja istražuje granice istine i dubine ljudske prirode. Kroz Vilijamovu, Emilinu i Edmundsovu borbu da razotkriju istinu, čitaoci će se suočiti sa pitanjima o poverenju, motivima i svetu koji se krije ispod površine. Ovaj triler će vas držati na ivici sedišta dok otkrivate složenu mrežu tajni i tajanstvenih događaja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*