Svakog Sledećeg Leta Od Karli Fortjun

recenzija pdf
Naizgled običan letnji dan na plaži pretvorio se u magično iskustvo koje je oblikovalo narednih šest godina života. Persi je upoznala Sema Floreka, mladića čiji je osmeh osvojio njeno srce. Njihova ljubav je rasla iz leta u leto, dok su istraživali plaže, provodili noći pod zvezdama i delili najdublje tajne.
Svakog Sledećeg Leta Od Karli Fortjun

Ali samo jedan trenutak je bio dovoljan da sve promeni. Nenadani raskid njihove veze potpuno je slomio Persin svet. Od tog trenutka, leta su postala samo vreli dani provedeni u gradu, a veze su se svodile na površne susrete s prijateljima. Deset godina kasnije, jedan neočekivani poziv vraća Persi nazad u Berijev zaliv. Tamo se susreće sa Semom Florekom, muškarcem čije ime joj je nekada bilo sinonim za sreću. Tokom tog vikenda, oni će morati da se suoče sa svojom prošlošću i da isprave greške koje su ih razdvojile. “Svakog sledećeg leta” je dirljiva priča o ljubavi, gubitku i odlukama koje oblikuju naše živote. Karli Fortjun nas vodi kroz vreme i prostor, otkrivajući duboke emocije i snagu ljubavi koja može da prevaziđe sve prepreke. Ova priča nas podseća da je povratak kući moguć, čak i kad se čini da je sve izgubljeno.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*