Kratak Put Kući I Druge Priče Od F. Skot Ficdžerald

recenzija pdf

"Kratak put kući i druge priče" je zbirka priča napisanih od strane američkog pisca F. Scotta Fitzgeralda. Ova zbirka objedinjuje nekoliko priča koje pokrivaju različite teme i karaktere, ali nose pečat Fitzgeraldovog stilizovanog pisanja i osvetljavaju njegovu živopisnu viziju "Doba Jazza" i društvenih promena 1920-ih godina.
Kratak Put Kući I Druge Priče Od F. Skot Ficdžerald

Zbirka “Kratak put kući i druge priče” obuhvata poznate priče poput “Dijamantski velikan”, “Bledeći junak”, “Podni i Loža” i “Kratak put kući”. Ove priče istražuju teme poput ljubavi, ambicije, društvenih konvencija, moralnosti i deziluzije. Fitzgerald kroz svoje priče donosi portrete likova koji su suočeni s unutrašnjim sukobima, težnjama i padom američkog sna.Scott Fitzgerald je jedan od najpoznatijih američkih pisaca 20. veka, a poznat je po svom remek-delu “Veliki Getsbi”. Njegova proza je često poetična, stilizovana i oslikava duh vremena u kojem je pisao. Njegove priče su duboko ukorenjene u društvenom kontekstu i pružaju uvid u psihološke i socijalne aspekte američkog društva.Ako ste ljubitelj Fitzgeraldovog stila pisanja i zainteresovani za kratke priče koje istražuju ljudsku prirodu i društvene promene, “Kratak put kući i druge priče” od F. Scotta Fitzgeralda mogu biti uzbudljivo štivo za vas. Uživajte u njegovom majstorskom pripovedanju i doživite prelepo stilizovane priče iz doba “Doba Jazza”.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Skot Ficdžerald - F. Scott Fitzgerald

Skot Ficdžerald je bio pisac kratkih priča i romanopisac koji se smatra jednim od eminentnih autora u istoriji američke književnosti.


Više O Autoru

Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*