Kroz Prstohvat Cimeta Od Aleksandra Mihajlović

recenzija pdf
"Kroz prstohvat cimeta" je roman autorke Aleksandre Mihajlović koji istražuje snagu ljubavi i suočavanje sa sopstvenom savesti i prošlošću.
Kroz Prstohvat Cimeta Od Aleksandra Mihajlović

Glavni lik, Veles Petronijević, je docent estetike i hedonista koji beži od sopstvene savesti i živi beznađem. Međutim, u hotelskoj sobi u Italiji pronalazi pisma kraljice Natalije Obrenović, koja je davno preminula, a čija sudbina ga intrigira od detinjstva. Ta pisma, koja dolaze sa onog sveta, donose mu smirenje i preobražaj. Takođe, upoznaje i svoju prelepu ćerku koju nije želeo, a koju je odgajila njegova sestra bliznakinja Vesna. Vesna je ludo zaljubljena u muža koji je preko noći postao bogat, ali nije svesna da se iza tog bogatstva kriju laži, ubistva i elitna prostitucija. Njena ćerka Itana postaje žrtva te mreže i jedva izbegava smrt nakon što je Vesna ubijena u hotelu Moskva. Nakon sestrine smrti, Itana ima samo jednu želju – osvetu, i bori se protiv mreže prostitucije po cenu sopstvenog života. “Kroz prstohvat cimeta” je priča o ljubavi, gubitku, osveti i suočavanju sa mračnim tajnama. Roman istražuje duboke emocije i složene odnose među likovima, dok prikazuje njihovu borbu sa sopstvenim demonima i surovom stvarnošću. Autorčin stil pisanja vodi čitaoce kroz mrežu intriga i neočekivanih obrta, dok istovremeno ističe snagu ljubavi i hrabrosti koja može da prevaziđe najteže situacije. “Kroz prstohvat cimeta” je roman koji će vas uvući u svoj mračan svet i ostaviti snažan utisak svojom pričom o ljubavi, gubitku i borbi za pravdu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*