Ples Lala Od Ibon Martin

recenzija pdf

"Ples lala" Ibona Martina je uzbudljiv triler smešten u prelepom gradiću u Baskiji, gde se odigralo stravično ubistvo koje šokira lokalnu zajednicu.
Ples Lala Od Ibon Martin

Nepoznati serijski ubica mučki je vezao voljenu lokalnu novinarku za železnicu i prenosio njene poslednje trenutke i smrt uživo. Ova užasna zločinačka dela ne ostavljaju ništa do crvene lale kao svoj zastrašujući trag. Ane Sestero je mlada istražiteljka koja predvodi specijalnu jedinicu zaduženu za hvatanje ovog neumoljivog ubice. Njena odlučnost da pronađe ubicu i zaštiti zajednicu vodi je u sučeljavanje s mračnom prošlošću koja je povezuje s ovim užasnim slučajem. Dok se istraga odvija, Ane će morati suočiti se s vlastitim demonima i strahovima kako bi otkrila tajanstvenog ubicu pre nego što još jedna nevina žrtva postane deo njegovog jezivog “plesa lala”. “Ples lala” je triler koji će vas držati u napetosti od prve do poslednje stranice. Ibon Martin vešto gradi atmosferu užasa i misterije, pružajući nam uvid u kompleksne likove i njihove unutrašnje borbe. Ovaj uzbudljiv roman otkriva nam tajne koje se kriju iza svakog ljudskog bića i postavlja pitanje koliko daleko smo spremni ići kako bismo zaštitili one koje volimo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*