Kula Tmine I: Revolveraš Od Stiven King

recenzija pdf

"Kula tmine I: Revolveraš" je prva knjiga u izuzetno popularnom serijalu Stivena Kinga "Kula tmine". U ovoj knjizi, čitaoci će se upoznati sa Rolandom, poslednjim revolverašem, neobičnim i enigmatičnim likom iz sveta Stivena Kinga.
Kula Tmine I Revolveraš Od Stiven King

Radnja prati Rolanda na njegovom fascinantnom putovanju u potrazi za Čovekom u crnom, personifikacijom zla. Roland je odlučan da uhvati Čoveka u crnom kako bi saznao tajne Kule tmine. Na tom putovanju suočava se sa raznim izazovima, susreće različite likove i prolazi kroz postapokaliptične pejzaže koji na neki način odražavaju svet kakav poznajemo. Dok putuje, Roland sreće zanimljive likove poput fatalne žene Alice, s kojom razvija strastvenu vezu, i dečka Jakea, prema kojem razvija zaštitnički odnos. Ova knjiga je ispunjena elementima avanture, misterije i fantastike, dok istovremeno istražuje kompleksne odnose između dobra i zla, ljudi i fantastičnih bića. Stiven King majstorski stvara atmosferu i svet u kojem se Roland kreće, donoseći čitaocima uzbudljivu i nezaboravnu priču. “Kula tmine I: Revolveraš” otvara vrata ka širokom i zamršenom svetu serijala “Kula tmine”, privlačeći čitaoce svojom intrigantnom pričom, dubokim karakterima i bogatim narativom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Stiven King - Stephen King

Stiven King je “New York Times” najprodavaniji autor koji je svoje ime izgradio u kategoriji “horor” i “Fantazija” sa knjigama poput “Carrie”, “The Shining” i “IT.”.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*