Legionar – Milorad Ulemek Legija

recenzija pdf
Mnogo autentičnije izdanje od knjige "Gvozdeni rov" sa mnogo više ličnog pečata samog Legije, te i nekim interesantnim prikazima.
milorad ulemek legija legionar knjiga

Poznato je da nakon završene Vojne akademije Sen Sir najbolji mladi poručnici imaju priliku da budu poslati da služe u Legiji. Služba u Legiji podrazumeva napredovanje u francuskim oružanim snagama i zbog toga svi kada upišu akademiju imaju jedan cilj – da budu među najboljima kako bi služili Legiji.
“Tokom boravka u Legiji shvatio sam da je čovek najveća životinja i da su njegove granice izdržljivosti van granica razuma.” Onda je upoznao Sandru koja mu je otvorila oči i vratila samopouzdanje. Zbog nje Legionar je uspeo da prevaziđe psihičke krize i sindrome.

Ovo je druga knjiga Milorada Ulemeka – Legije i već sada je jasno da će ovo izdanje oboriti sve rekorde prodaje.


Knjigu potražite OVDE

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Milorad Ulemek Legija

Milorad Ulemek Legija je srpski penzionisani oficir. Ulemek je takođe bio i bivši zapovednik specijalne jedinice i srpske dobrovoljačke garde.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*