Lepa Mlada Žena Od Tomi Viringa

recenzija pdf

"Lepa mlada žena" je roman američkog pisca Tomija Viringa, objavljen 1999. godine. Radnja prati glavnu junakinju Deliju, koja se nakon razvoda od muža seli u malo mesto na jugu SAD-a da bi započela novi život.
Lepa Mlada Žena Od Tomi Viringa

Delija upoznaje različite likove u svom novom okruženju, uključujući svoju domaćicu Elnera, koja slučajno biva udarena gromom i nakon toga poseduje nadnaravne moći. Kroz niz zanimljivih događaja, Delija se upoznaje sa sobom i pronalazi novu životnu svrhu.Roman je napisan u formi humorne i pitke priče, sa živopisnim opisima likova i okruženja. Viring uspeva da uhvati duh američkog Juga, kao i da prikaže životne izazove sa kojima se suočavaju žene u modernom društvu. “Lepa mlada žena” je osvojila mnoga priznanja i postala bestseler, a danas se smatra jednim od najpoznatijih dela savremene američke književnosti.

Zaviri

153267_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*