Liseyna Priča – Prvi Deo Od Stiven King

recenzija pdf

U romanu "Liseyna priča - Prvi deo" od Stephena Kinga, čitalac će biti uvučen u kompleksan svet tajni, straha i paranormalnih moći.
Liseyna Priča - Prvi Deo Od Stephen King

Glavna junakinja, Lisey Landon, udovica slavnog pisca, suočava se s izazovima koje nosi suočavanje s njegovom smrću. Dok se Lisey bori s gubitkom i pritiscima javnosti, otkriva da je njen suprug imao mračnu stranu koju je pažljivo skrivao od sveta.Uzimajući hrabrost iz dubine svoje duše, Lisey započinje putovanje u nepoznati svet koje će je suočiti s opasnostima koje nadmašuju njenu najluđu maštu. Sa svakim korakom, Lisey otkriva mračne tajne koje je njen suprug skrivao, kao i svoju sopstvenu vezu s paranormalnom moći koja je protkana kroz njihovu vezu.Dok se suočava s opasnim protivnicima i jezivim preprekama, Lisey mora da zakorači u mračnu stranu svoje prošlosti i prigrli svoju snagu kako bi preživela. Uz Kingovu karakterističnu kombinaciju jeze, napetosti i dubokih emocionalnih slojeva, “Liseyna priča” donosi napetu i potresnu priču koja će čitatelje držati u neizvesnosti sve do poslednje stranice.“Liseyna priča – Prvi deo” je roman koji istražuje misterije i dubine ljudske psihe, ispreplićući stvarnost i fantastiku na način koji je karakterističan za Stephena Kinga. Njegova maestralna pripovedačka veština će vas uvući u priču, dok vas iznenađuje i ostavlja bez daha.Ova knjiga je obavezno štivo za ljubitelje Kingovih romana, ali i za one koji uživaju u uzbudljivim i slojevitim pričama koje istražuju tamnu stranu ljudske prirode. “Liseyna priča – Prvi deo” je početak nezaboravne avanture koja će vas progoniti i terati vas da se suočite s vlastitim strahovima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Stiven King - Stephen King

Stiven King je “New York Times” najprodavaniji autor koji je svoje ime izgradio u kategoriji “horor” i “Fantazija” sa knjigama poput “Carrie”, “The Shining” i “IT.”.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*