Ljubav Umire Tiho Od Dženiva Rouz PDF

recenzija pdf
U romanu "Ljubav umire tiho" autorke Dženive Rouz, isprepletene sudbine supružnika Sara i Adama Morgan bivaju duboko uzdrmane ljubavnim izdajstvom, tajanstvenim ubistvom i pravnim dramama koje će zauvek promeniti njihove živote.
Ljubav Umire Tiho Od Dženiva Rouz

Sara Morgan je uspešna i moćna advokatica u samom srcu Vašingtona. Sa trideset tri godine, postaje partner u prestižnoj advokatskoj kancelariji, ostvarujući sve što je planirala za svoju karijeru. Međutim, njen suprug Adam, pisac sa malo uspeha u svojoj karijeri, oseća se sve više zapostavljenim u braku dok Sara neprestano radi prekovremeno. U idiličnoj vikendici pored jezera, Adam započinje strasnu aferu sa Keli Samers, što će promeniti sve njihove živote. Ali jednog kobnog jutra, sudbina se neočekivano meša u njihove sudbine. Telu Keli Samers pronalazi se u njihovoj vikendici, a Adam se suočava sa optužbama za njeno ubistvo. Sara, advokatica bez premca sada postaje advokat svog nevernog supruga. “Ljubav umire tiho” je priča o izdaji, strasti i traumi, prepletena složenim odnosima supružnika čije su sudbine isprepletene misterijama i ljubavnim dramama. Kroz ovu napetu knjigu, pratite Saru dok pokušava da otkrije istinu i pravdu za svog supruga, suočavajući se sa moralnim dilemama i ličnim izazovima. Ova knjiga će vas držati u neizvesnosti do samog kraja, istražujući cenu ljubavi i izdaje.

ljubav umire tiho

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*