Ljubavna Hipoteza Od Ali Hejzelvud

recenzija pdf
"Ljubavna hipoteza" je zabavna i romantična priča koja ističe važnost ljubavi i spoznaje da se ljubav ne može kontrolisati ili definisati samo naučnim metodama.
Ljubavna Hipoteza Od Ali Hejzelvud

Glavna junakinja, Oliva Smit, doktorski student biologije, skeptična je prema ideji večne ljubavi i smatra da su emocije samo rezultat hemijskih procesa u mozgu. Kako bi ubedila svoju prijateljicu Ajn, Oliva poljubi prvog muškarca koga vidi, a to je Adam Karlsen, poznat kao kreten u njihovom akademskom okruženju. Kako bi održali tu lažnu vezu, Adam pristaje da bude njen lažni dečko. Međutim, kako se njihova veza produbljuje, a situacija postaje sve složenija, Oliva će shvatiti da ljubav ne može biti svedena samo na naučne eksperimente. Adam će pokazati podršku i spremnost da bude uz nju u teškim trenucima, što će Olivi otvoriti oči za istinsku ljubav i emotivnu povezanost. Autor Ali Hejzelvud donosi priču koja između humorističnih trenutaka i romantičnih zapleta postavlja pitanje da li je ljubav nešto što se može objasniti samo naukom ili ima nešto dublje i nespojivo sa racionalnim pristupom. “Ljubavna hipoteza” ističe važnost otvaranja srca, osećanja i spremnosti da se prepustimo ljubavi, uprkos našim predrasudama ili planovima. Ova knjiga će vas nasmejati, očarati i naterati vas da razmislite o prirodi ljubavi i šta je zaista važno u pronalaženju sreće i ispunjenosti u odnosima sa drugim ljudima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*