Logomotorika Od Dragana Dženopoljac, Danijela Rodić

recenzija pdf
"Logomotorika" autorke Drage Dženopoljac i Danijele Rodić je stručna knjiga koja istražuje koncept logomotorike kao metodologiju razvoja motoričkih sposobnosti kod dece. Ova knjiga je namenjena pedagozima, vaspitačima, terapeutima, roditeljima i svima koji se bave edukacijom i razvojem dece.
Logomotorika Od Dragana Dženopoljac, Danijela Rodić

Autorke pružaju teorijsko i praktično razumevanje logomotorike, ističući važnost integracije motoričkih veština, govora i kognitivnog razvoja kod dece. Knjiga se bavi osnovnim principima logomotorike, koristi od primene ove metodologije i različitim pristupima i vežbama koje se mogu primeniti u radu sa decom.“Logomotorika” sadrži praktične smernice za planiranje i organizaciju logomotornih aktivnosti, kao i primere vežbi koje podstiču razvoj fine i grube motorike, koordinaciju pokreta, ravnotežu, orijentaciju u prostoru i druge motoričke veštine. Knjiga takođe naglašava važnost individualizacije i prilagođavanja vežbi u skladu sa potrebama i mogućnostima svakog deteta.Autorke takođe ističu značaj igre, kreativnosti i zabave u procesu logomotoričkog razvoja dece. Kroz bogate ilustracije, praktične primere i uputstva, knjiga pruža inspiraciju i podršku za pedagoški rad sa decom.“Logomotorika” je dragocen izvor znanja i praktičnih vežbi za sve koji žele da unaprede motoričke sposobnosti dece i pruže im podršku u njihovom razvoju. Ova knjiga je osmišljena kao koristan alat u obrazovnom okruženju i nudi vredan uvid u primenu logomotorike u radu sa decom različitih uzrasta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*