Lola I Momak Iz Susedstva Od Stefani Perkins PDF

recenzija pdf
Lola Nolan je buduća dizajnerka koja se ne zanima za običnu modu, već strastveno voli kostime. Što su kostimi upadljiviji, zabavniji i ekscentričniji, to su bolji u njenim očima. Njen život se čini gotovo savršenim, posebno zbog prisustva njenog dečka, rokera.
Lola I Momak Iz Susedstva Od Stefani Perkins

Međutim, nagla promena nastupa kada se u njeno susedstvo vrate Kaliopi i Kriket Bel, blizanci koji nose sa sobom prošlost ispunjenu tajnama i brigama koje su Lola mislila da su zauvek zakopane. Sve se komplikuje kada talentovani pronalazač Kriket, koji je obično u senci svoje sestre, iznenada iskoči iz te senke i ponovo uđe u Lolin život. Tada će Lola morati da se suoči sa dubokim osećanjima koja je čuvala prema momku iz susedstva i suoči se sa izazovima koji će doći sa njegovim povratkom. “Lola i momak iz susedstva” je priča o ljubavi, prošlosti i odrastanju. Stefani Perkins nas vodi kroz emotivnu pustolovinu Lole i Kriketa, istražujući teme strasti, prijateljstva i samootkrivanja. Ova knjiga nas podseća na to kako se ljubav može oblikovati kroz vreme i kako neka osećanja nikada ne umiru.

lola i momak iz susedstva

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*