Loren Bekol I Hemfri Bogart Od Džimi Karson PDF

recenzija pdf
"Loren Bekol i Hemfri Bogart" je priča o neobičnoj ljubavi između dvoje ikoničnih filmskih zvezda. Džimi Karson nam otkriva kako su Loren Bekol i Hemfri Bogart pronašli ljubav na snimanju svog prvog zajedničkog filma, uprkos mnogim preprekama koje su ih delile.
Loren Bekol I Hemfri Bogart Od Džimi Karson

Hemfri Bogart je tada bio u braku, dok je Loren Bekol bila dvadeset pet godina mlađa od njega i uživala u ludoj noćnoj zabavi. Ipak, ljubav između njih je bila snažna i neumoljiva, prelazeći granice društvenih očekivanja i razlika u godinama. Iako su svoju ljubav dugo krili od javnosti, njih dvoje su bili nerazdvojni. Bogart je postao ljubav Loreninog života, a ona njegovog. Njihova veza je ostala zabeležena na filmskom platnu kroz njihove zajedničke projekte, prenoseći magiju njihove ljubavi na publiku. Loren je ostala uz Bogarta do kraja njegovog života, pružajući mu podršku i ljubav sve do njegovog poslednjeg daha. Ova priča o ljubavi koja je preživela i nadmašila smrt svedoči o njihovoj snažnoj povezanosti i neprolaznoj vezi koju su delili. “Loren Bekol i Hemfri Bogart” je priča o neustrašivoj ljubavi koja je prevazišla sve prepreke i koja će zauvek ostati zapamćena kao jedna od najpoznatijih romansi u filmskoj istoriji.

knjiga-loren-bekol-i-hemfri-bogart-dzimi-karson-amoreta-knjizara-roman-odlomak-60786_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*