Luna: Mesečev Osvit Od Ijan Mekdonald

recenzija pdf

U romanu "Luna: Mesečev Osvit" Ijana Mekdonalda, čitaoci su smešteni u svet udaljene budućnosti – stotinu godina nakon našeg vremena. Na Mesečevom površju vodi se nemilosrdan rat između Pet Zmajeva, što su zapravo pet moćnih porodica koje vladaju vodećim industrijskim kompanijama na Mesecu. Ovi klani su spremni učiniti sve kako bi se uspeli na vrh lanca ishrane, uključujući ugovorene brakove, korporativnu špijunažu, otmice i masovna ubistva.
Luna Mesečev Osvit Od Ijan Mekdonald

Radnja se fokusira na Lukasa Kortu, koji uz pomoć političkih manipulacija i snage volje uspeva da se izdigne iz pepela i preuzme kontrolu nad Mesecom. Međutim, jedina osoba koja mu može stati na put je njegova sestra Arijel, briljantna pravnica sa Meseca. Roman nas vodi kroz finalnu borbu Zmajeva za apsolutnu vlast na Mesecu, stvarajući napetu atmosferu i dinamične konflikte. Ijan Mekdonald stvara složen i mračan svet budućnosti, istražujući političke igre, porodične dinamike i ambiciju za moći. “Luna: Mesečev Osvit” obećava napetost, uzbuđenje i emotivne trenutke u završnom delu trilogije.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*